Zelfbouw

Wat het verbouwen van je huis of bedrijf kost, hangt erg af van de keuzes die je maakt. Is het een grote of kleine verbouwing? Ga je voor budget of luxe? Om je een idee te geven van wat een verbouwing kost, kunnen we samen kijken naar alle optie’s en mogelijkheden.

sam amsterdam bouwen

SAM Bouwgroep Amsterdam Verbouw, Onderhoud & Renovatie is gespecialiseerd in het verbouwen van woningen, bedrijfspanden en kantoorgebouwen. Uw wensen kunnen met de tijd veranderen. Misschien wilt u uw pand laten moderniseren of wilt u meer ruimte creëren. Met een verbouwing kunt u uw huidige pand aanpassen naar uw wensen en kunt u uw comfort enorm vergroten. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine verbouwingen.

SAM Bouwgroep Amsterdam Verbouw, Onderhoud & Renovatie kan u vanaf het begin van de verbouwing begeleiden. Onze opdrachtgevers totaal ontzorgen, daar onderscheiden wij ons in. Wij hebben jarenlange ervaring in de bouw. Door deze ervaring kunnen wij u helpen met het regelen van vergunningen en het opstellen van uw bouwplannen. Wij zorgen ervoor dat uw verbouwing soepel en rustig mogelijk verloopt, zodat u er zo min mogelijk overlast van heeft. Wij weten als geen ander dat het verbouwen van een bedrijfspand of woonruimte veel meer is dan alleen verbouwen. Het is een kwestie van overleggen, samenwerken en goede afspraken maken.