Contacteer Ons

Adres

Poortland 206
1046 BD Amsterdam

E-m@il

info@sambouwgroep.nl

Contactformulier

01

Ontwerp

Tijdens een brainstormsessie worden uw woonwensen in kaart gebracht. Op basis hiervan maakt onze specialist verschillende ontwerpen die uw woonwensen vormgeven.

02

Planning

In de bouw is de planning een belangrijk aspect voor alle actoren en belanghebbenden. Dit geeft u een nauwkeurig beeld van de vooruitgang van de bouw en laat u toe om kritische knelpunten zoals de toewijzing van de schema of leveringsdata aan te passen.

03

Realisatie

Nadat alles tot in de details zijn vastgelegd gaan wij over tot actie. We houden de planning volgens het afgesproken tijdsbestek aan, voeren de werkzaamheden vakkundig en efficiënt uit.

Wat het verbouwen van je huis of bedrijf kost, hangt erg af van de keuzes die je maakt. Is het een grote of kleine verbouwing? Ga je voor budget of luxe?

Het grootste verschil tussen een aanbouw en een serre is de aanwezigheid van ramen. Een aanbouw zorgt voor de uitbreiding van de leefruimte terwijl een serre een apart deel vormt.

Wij leveren een bijdrage aan een comfortabel en veilig leefklimaat. Onze monteurs staan dagelijks voor je klaar! Korte lijnen en duidelijke communicatie maken onze service uniek.