Over Ons

SAM Bouwgroep Onderhoud & Renovatie is een jong en dynamisch bouwbedrijf voor zowel kleine als grote projecten. Ons bedrijf onderscheidt zich door een opvallende klantgerichte manier van werken. Zéér ervaren, professionele en gemotiveerde vaklieden samen gebundeld tot een flexibele organisatie wat behoort tot onze sterke kant. De gegarandeerde korte lijnen en snelle duidelijke oplossingen en antwoorden op alle vragen van opdrachtgevers zorgen ervoor dat wij doelgericht opereren en zo de werkzaamheden in één lijn zonder problemen uitvoeren

sam amsterdam bouwen

Waarom SAM(en)?

Wij werken graag en veel in Midden-Nederland en worden veel gevraagd voor het verbouwen, onderhouden, uitbreiden en/of aanpassen van woningen, kantoren, winkels en bedrijfspanden. Ook in de eigenbouw & nieuwbouw zijn wij zeer actief met de bouw van woningen, villa’s, kantoren en bedrijfsgebouwen.

Wij werken graag en veel in Midden-Nederland en worden veel gevraagd voor het verbouwen, onderhouden, uitbreiden en/of aanpassen van woningen, kantoren, winkels en bedrijfspanden. Ook in de nieuwbouw zijn wij zeer actief met de bouw van woningen, villa’s, kantoren en bedrijfsgebouwen.

Breed SCALA - Van alle markten thuis

“Het bouwbedrijf met de vele kwaliteiten worden” we vaak genoemd. Niet verwonderlijk, want we weten van wanten en zijn van alle markten thuis. Zéér gewaardeerd door iedereen waar wij voor mochten/mogen werken, want bij bouw, verbouw en renovatie dienen zich niet zelden onvoorziene zaken aan. Voor SAM nooit echt een hindernis, omdat we met nagenoeg alle bijltjes al eens gehakt hebben.

Daarnaast houden we van aanpakken en doorwerken en natuurlijk een goede planning, zodat we nooit hoeven te wachten op materiaal wanneer dat ter plekke moet zijn.

Verbouwen Zonder Zorgen

Een bouw-, verbouw of renovatie is voor leken een ingewikkelde, veelomvattende expertise met veel haken en ogen. Bij SAM bouwgroep Amsterdam maken we het u makkelijk door, als u dat wenst, het complete project voor u te regelen. Vanaf de bouwaanvraag tot en met de stoffering. U zegt maar tot hoe ver we gaan.

Ons werk is consistent van hoge kwaliteit, daar zijn we ‘groot’ mee geworden, daar zullen we altijd alles aan doen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Tekenwerk
Afhandeling bouwaanvraag
Metsel-, timmer- en betonwerk
Stucadoorswerkzaamheden
Complete keukens en badkamers
Tegelvloeren, -wanden
Loodgieterswerk
Installatie elektra
Installatie & bouw airco/luchtbehandeling
Installatie verwarming
Dakwerken: platte daken, pannendaken, lichtstraten (ook vervanging en renovatie)
Stofferingen en zonwering
Grondwerken, hovenierswerk en bestrating
Inbraak- en brandbeveiliging

 Diensten

Zelfbouw

Heeft u een kavel gevonden waarin u geïnteresseerd bent? Zelfbouw is een bijzondere manier om u woonwensen waar te maken en wij kunnen u daar goed bij helpen.

Nieuwbouw

 U kunt bij ons terecht voor vakkundige realisatie van elk mogelijke nieuwbouwproject. Of het nu gaat om ruime bedrijfshallen, bungalows, woningen of complete appartementencomplexen.

Onderhoud

Snel schakelen, korte lijnen en duidelijke communicatie is de basis van onze service. Wij helpen u graag met een eenvoudige uitbreiding of een complete verbouwing. 

Design, Ontwerp & Architectuur

Met behulp van architecten zetten wij uw ideeën en wensen om in een plan. Onze specialisten en vakmensen gaan vervolgens aan het werk om uw woonhuis te realiseren.

Renovatie

Van sanitair, keuken, klimaatbeheer tot een complete verbouwing, wij zorgen ervoor dat u volledig ontzorgd wordt in dit bijzondere traject en dat het hele proces naar wens verloopt.

Aan- en Bijbouw

Veel mensen dromen van een groter huis. Maar vergeten dat u ook meer leefruimte kunt creëren zonder te verhuizen. Met een aanbouw kunnen wij samen genoeg mogelijkheden bedenken.

Wat het verbouwen van je huis of bedrijf kost, hangt erg af van de keuzes die je maakt. Is het een grote of kleine verbouwing? Ga je voor budget of luxe?

Het grootste verschil tussen een aanbouw en een serre is de aanwezigheid van ramen. Een aanbouw zorgt voor de uitbreiding van de leefruimte terwijl een serre een apart deel vormt.

Wij leveren een bijdrage aan een comfortabel en veilig leefklimaat. Onze monteurs staan dagelijks voor je klaar! Korte lijnen en duidelijke communicatie maken onze service uniek.