Onderhoud

Wij maken onderscheid tussen het verbouwen en aanpassen van woningen en de renovatie er van. Bij renoveren is het object vaak in dermate slechte staat dat een algehele “grote reparatie” nodig is. Ook huizen die niet meer voldoen aan de eisen van de tijd hebben niet zelden een grondige herziening van de inrichting nodig en vaak vervanging van installaties voor stroom, water en warmte. Je ziet wel eens dat gemeenten of woningcorporaties hele straten of wijken aanpakken.

Juist omdat SAM BV een bouwbedrijf is dat álle specialiteiten in huis heeft worden wij met regelmaat ingeschakeld bij zulke renovaties. Soms voor bovengenoemde opdrachtgevers, maar ook vaak door particulieren die een villa of ander onroerend goed weer “in het nieuw willen steken”

Voor de zakelijke markt heeft SAM Bouwgroep al diverse kantoorruimtes en bedrijfsgebouwen aangepast om zodoende een beter product te kunnen bieden aan nieuwe huurders of kopers, of de verkoop/huurwaarde aanzienlijk te verhogen.

Renovatie met Innovatie

In de woningen van nu zijn de hedendaagse innovaties niet meer weg te denken. Denk aan alle geautomatiseerde audio en videosystemen, draadloze wifi systemen, alarmsystemen en dergelijke. Als u op vakantie bent bijvoorbeeld, kijkt u met uw smartphone even rond in uw huis of alles in orde is, of keuken apparaten die een uurtje vóórdat u thuiskomt uw diner bereiden.

Het is zéér aan te bevelen om over zulke toepassingen na te denken vóórdat een renovatie van start gaat.
SAM Bouwgroep werkt samen met specialisten die u kunnen adviseren en desgewenst de aanleg kunnen verzorgen.

sam amsterdam bouwen

Voor al uw vragen & Deskundig Advies